© All copyrights are reserved 2013-2020
Home Mogelijkheden Runen Ervaring en Nieuws Sjamaanse Fb Magic Herbs Contact
Sjamaanwhitewolf.nl
NAUDHIZ (naudiz, nauthiz)
staat voor noodzaak, behoefte, dwang
Vertaling: armoede of behoeften, astrologische overeenkomst: Saturnus
D
eze  rune die ook wel geschreven wordt als naudiz of nauthiz staat voor zelfontplooiing. Naudhiz vertelt ons dat de behoeften die iemand heeft vervult kunnen worden mits daar aan gewerkt wordt. Mislukkingen of vertragingen kunnen mogelijk worden aangekondigd door deze rune. Dit omdat Naudhiz ons in contact brengt met onze schaduwkant. Ook laat deze rune ons de gebieden in ons leven zien die qua groei onderontwikkeld zijn en waaraan dient gewerkt te worden.
ISA (is, isaz)
staat voor stilstand, frustratie, obstakels
Vertaling: ijs, astrologische overeenkomst: de Maan
I
sa  (ook wel is of isaz) vertegenwoordigd  een status quo of een periode van inactiviteit. Deze rune verlangt een tijdelijk loslaten van je verlangens van ego. Laat je meedrijven in de stroom van het leven en werk mee in stilte en bescheidenheid dan zul je de juiste beweging vanzelf oppakken en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je vastbijten in de materie of stug doorgaan zal geen zin hebben daar je dan geen contact maakt met die diepere laag die de basis heeft gevormd voor deze periode.
JERA (jeran)
staat voor gerechtigheid, oogst, bevrijding
Vertaling: jaar of oogst, astrologische overeenkomst: Jupiter
J
era  of jeran vertelt je dat het verleden achter iemand gelaten kan worden en dat er vervolgens een nieuwe tijd gaat aanbreken. Daarbij staat Jera ook voor de vruchten die je plukt van eerdere inspanningen. Als je jera getrokken hebt kun je je verheugen op een positief resultaat. Jera wil je aanmoedigen om door te zetten maar verteld je ook dat je soms tot het  juiste moment moet wachten en geduld moet hebben. Forceer niks als je afhankelijk bent van derden en stel je flexibel op.