© All copyrights are reserved 2013-2020
Home Mogelijkheden Runen Ervaring en Nieuws Sjamaanse Fb Magic Herbs Contact
Sjamaanwhitewolf.nl

Ervaring en Nieuws

Ik heb al meer dan 25 jaar de eigenschapen als healer.Ik ben geboren als Indigo kind, zelfdzame oude ziel later merkte ik dat ik meer kon met mijn energien, van sjamaans healing tot Quantum Touch, tot verschillende soorten healing en reinigen van objecten en huizen. Daarnaast bezit ik zeer zeldzame gave als een oude zeldzame ziel. Zo ben ik instaat verschillende sjamaanse rituelen uit te oefnen en kan ik bij spiritueel verplaatsen in de geest van de witte wolf die tevens mijn totem beest is. Hierbij kan ik ook entiteiten aanvallen en zo verwijderen, Ik al heb velen mensen en dieren geholpen in het verleden, en help nog steeds zowel mens, dier en geest met mijn speciale gavens.

Een te kort aan water.

Veel transmutatiesymptomen zijn simpel te wijten aan het feit dat het fysieke lichaam te weinig gehydrateerd is, dat wil zeggen dat er te weinig vocht in het lichaam circuleert om de afvalstoffen mee te binden. Water is een supergeleider om alles wat niet in je lichaam thuishoort uit je systeem te verwijderen. De hersencellen bevatten 70 % water, de spieren 75 %, de botten bevatten 50 % water, en je bloed bevat zelfs 90 % water. Bij een watertekort van ongeveer 10% van je lichaamsgewicht wordt je balans reeds verstoord.
Sjamaanse healing sessie In deze drukke tijd van van drukte, stress en gehaastheid is het vaak moeilijk om jezelf op je gemak te voelen, rust in je hoofd te hebben. Je voelt jezelf vaak afwezig, je gedachten dwalen steeds weer af, en je weet dan niet zo goed, hoe je jezelf weer evenwichtiger kunt neerzetten en terug te komen naar jezelf zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Dan raak je verwijderd van je Spirit, je (levens) doel. Hierdoor ontstaan allerlei klachten die zowel  emotioneel, mentaal als fysiek, hun uitwerking op je hebben. Hierdoor kun je dan makkelijker in een burn-out  van je totale ‘leven’ komen. Sjamanen over hele de wereld hebben altijd als taak gehad de mensheid te helpen en te healen met hun eigen technieken. Gun jezelf een totale update van je eigen ‘Zijn’ en kom weer in je kracht door een Sjamaanse healing sessie te ondergaan. Deze Sjamaanse healing sessie kan ook je bewustzijn verhogen en versterken. Tijdens deze healing maak ik gebruik van Sjamaanse technieken die ik van mijn voorouders,sjamaanse spirits en mijn wittewolf spirit heb mogen leren. Ik maak ook gebruik van de kracht van de Maan, ratels, trommels, zang en muziek. Daarnaast maak ik gebruik van de kracht van mijn totemdier de wittewolf, kristallen en kruiden. Ik sta binnekort op diverse beursen waaronder de Paraview Beursen en de Paranormale Alternatieven Beurzen.
Ervaring en Nieuws