© All copyrights are reserved 2013-2020
Home Mogelijkheden Runen Ervaring en Nieuws Sjamaanse Fb Magic Herbs Contact
Sjamaanwhitewolf.nl
GEBO (gibu)
staat voor verbintenis, vreugde, geschenk
Vertaling: geschenken, astrologische overeenkomst: Venus
G
ebo,  ook wel gibo genoemd, staat voor generositeit en spirituele geschenken.  Het staat symbool voor samenwerking en vriendschap. Gebo raadt je aan om alleen gelijkwaardige relaties te beginnen met respect voor de vrijheid en de zelfbeschikking van een ander.
WUNJO (wynn)
staat voor vreugde, geluk en verlichting
Vertaling: perfectie, astrologische overeenkomst: de Zon
Wunjo kan zowel
rechtopstaand
 als
omgekeerd
 getrokken worden.
W
unjo  is een positief rune-teken. Deze rune, ook wel bekend als 'wynn' symboliseert harmonie en balans. Op dit moment bevind je je in een gelukkige periode waarin gezondheid, rijkdom en geluk de boventoon voeren. De periode van problemen en hard werken ligt achter je. Je hebt jezelf helemaal gevonden waardoor voor jou het duister is geweken.
HAGEL'S ACHT
HAGALAZ (haglan)
staat voor tegenslagen, verstoring, verandering
Vertaling: hagel, astrologische overeenkomst: Uranus
H
agalaz  of haglan is de weerrune. De betekenis van deze rune wordt regelmatig uitgelegd als uitdaging of als niet te controleren, interne en externe krachten. Het is de rune van de verstorende krachten van de natuur die ons dwingen ons aan te passen aan de veranderingen die zich kunnen voordoen. Veel invloed hebben we niet op deze invloeden en het is het beste om je aan te passen aan de situatie. Als je een flexibele instelling hebt en de gebeurtenissen weet te accepteren zul je er minder  hinder van ondervinden.